Instagram

MESLEK! İŞ! ÇALIŞMA !

1968 de başladığım üniversite yaşamım; 1970 den itibaren evli ve bir çocuklu olarak devam ederek , 1975 Şubat ayında sona erdi. İlk iş bulduğum yer,işçi statüsü ile ; Karayolları I. Bölge müdürlüğü , Küçükyalı ,Istanbul Proje Baş Müh. oldu. Sözlü imtihanla aynı yerde devlet memuru oldum. İkinci çocuğumu büyütmek üzere 1979 da istifa ederek ayrıldım. Rahmetli Cihan’ın ölümüyle; 1980 Kasımında başlayan özel sektördeki çalışma hayatım 31 Aralık 2017 de emekli olarak sona erdi . 37 yılı özel sektörde olmak üzere 42 yıl faal olarak süren çalışma yaşamımın her gününü severek yaşadım . Rahmetli babamın önerisiyle seçtiğim mesleğim bana her koşulda yar ve yardımcı oldu . 1996 da Yavuz Bilgen ile evlendim . Mutlu ve huzurluyum.

Ülkemizde 50 den fazla köprülü kavşak, km.lerce her kategoride yol projesi tamamladım. İki askeri ve iki sivil Havaalanınde dizayn görevi yaptım . Bütün çocukluk ve lise yılları hayalim doktor olmaktı. Mühendis olmayı bir tek gün bile düşünmemiştim. Arasıra içimde bir ses neden hayalimin peşinde koşmadığımı sorup dururdu. Bugün ise , milyonlarca insanın benim çizgilerimden geçtiğini görerek , Mühendis olmanın hazzını keyifle hissediyor ve yaşıyorum.


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.