Instagram

İLK BAŞVURU YAZILARI KASIM 2004

Doğa Derneği bünyesindeki kuşçuları ile kendime yakın bulduğum bir dernek . Doğrudan Bakanlığa bir yazı yazacağım ama sanki DD den giderse daha dikkate alınır gibi geliyor. Bir yazı DD den Güneşin Aydemir imzalı gidiyor. Nereye ? öğrendiğime göre Bakanlık Genel Müdürlüğünde bulunan Sulak Alan Şube Müdürlüğüne . Aynı birime ben de kişisel bir yazı ile başvuru yapıyorum. ( Bu yazımı ekledim ). Yazımın tarih ve no sunu not alıyorum ve adım adım telefonla takip ediyorum. Olmazsa bir tane daha yazacağım çünkü. Telefon ile yazımın ulaştığı birimdeki yetkili ile de yazım hakkında sonunda telefonla görüşüyorum.


Bu arada Belediye'ye yazdığım yazılardan sonra ne yapıp edip Büyükşehir Belediye Başkanından bir randevu alıyorum . Dizüstü bilgisayarımda kendisine önce kuşları ,sonra Körfezin kuşlarını ve moloz dökümünü gösteren fotoğrafları gösteriyorum . Kendisinden burasının bir sulak alan olduğunu resmi işlemlere başladığımı o güne kadar da en azından alana daha fazla moloz dökülmemesi için ricada bulunuyorum . Bu Sn. Karaosmanoğlu ile ilk tanışmamız .


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.