Instagram

TERKOS'DA KUŞ GÖZLERKEN SOYULDUK !

O gün Oğuz beyin arabasıyla Terkos'a gözleme gitmiştik . İkinci durak köyden geçerken kahvenin arkasına göl kenarına gözlem için indik .İSKİye girmediğimizden o noktadan bakalım demiştik .10 m. uzaklıkta soyulduk . Biz eski balıkçı binasının köşesinde gözlem yaparken bir araba geldi sesi duyduk . Sonr yanımıza iki adam geldi konuşmadılar . Ayaklarında mekap ayakkabılar esmer iri yarı iki kişi . Ben tipleri beğenmedim ama bir şey de diyemedim kimseye . Hatta elimdeki fotoğraf makinasını alacaklar gibi geldi . Teleskop önde Oğuzdaydı . Çünkü baştan aşağı süzüp elimizdekilere baktılar . Sonra gittiler . Ben de rahatladım .

Gözlem bitince arabaya döndük ki ne görelim ! Arka camı kırıp , arka koltuğun arkalığını indirmişler oradan da bagajdaki çantaları kontrol etmişler ve alacaklarını almışlar . Biri de arabanın ön kapısını açıp torpido gözünden cep telefonunu almış .Allahtan dürbünler fotoğraf makinaları yanımızdaydı . Fakat benim digiscoping ara bağlantım ve digiscoping için aldığım fotoğraf makinasının içinde olduğu sırt çantam ; Oğuz beyin arkadaşının cep telefonu gibi epey bir kaybımız vardı . Oğuz'un araba için üzüldük tabi . Jandarmaya haber verdik .Uzun bir zaman kaybı ifadeler vb. Sonra çantalar boş yol kenarına atılmış olarak bulundu . Biz tabi kırık camla yola ve gözleme devam ettik .


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.