Instagram

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - MİMARLIK FAKÜLTESİ SUNUM

Bazı davetleri reddetmek kesinlikle istemiyorum. İşlerim yoğun olsa da, bir günlük çalışmaları bir şekilde sonradan çözerek kuşlara da katkıda bulunmak istiyorum. Mimarlık Fakültesinden , Doç. Dr. Cahide Aydın İpekçi ve Dr. Sedef Özçelik Güney'in daveti üzerine , öğrencilere ,sulak alanı kavramaları üzerine ,proje alanı olan İzmit Sulak Alanı'nı , tipik Kuş Gözlem evlerini ,sulak alan örneklerini , gözlem üniteleri hakkında Dünya örneklerini içeren bir sunum yaptım.

Bu sunumdan birkaç ay sonra tekrar çağırıldım. Projeler tamamlanmış jüriye sunulacak. Beni de misafir olarak jüriye davet ettiler. Projelerle ilgili görüşlerimi aktardım.Şaşkınlığım gizlenecek gibi değildi. Ben de gizlemedim zaten. Cahide Hoca ve diğer emeği geçen hocalarım Projeleri öyle yönlendirmişlerdi ki ilerledikçe kesinlikle sulak alan tanımına uygun , kuşlara yönelik kusursuz fikirler birbirini kovaladı durdu . Herhalde sayılı mutlu olduğum bir günü benimle paylaşarak umut verdil


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.