Instagram

BEŞKAYALAR TABİAT PARKI GEZİSİ - KOCAELİ

Son derece yorucu bir o kadar da güzel bir Güz günü geçirdik. Bu gezide muradım öğrenebildiğim kadar bitkileri kışa giren kostümleriyle tanıma ipuçları. Tabiki yere düşen yapraklar çok yardımcı:) Zor iş! Olsun Güz ile kaynaştık!

Geçen haftaki D100 ü dereye çeviren yağıştan sonraKocaeli'den Yuvacık Barajının su seviyesini kontrol ettik. Servetiye Köyü Beşkayalar Tabiata parkı ve Menekşe Yaylası.

Menekşe yaylasına 1994 - 1995 lerde trek yapmıştım.Fakat oldukça kör bir yürüyüş yapmış olduğumu çok şükür ki hemen o yıllarda da anlamışım. Gördüğüm hiçbir otu ağacı ;incir vb. dışında tanımıyordum. Değil kuş kelebek mantar!

Bugünüme çok çok şükrediyorum! Doğanın dili ,zerafeti,zekası ,sabrı ,çözüm metotları merak ve ilginizi her an doyurarak onunla tutkulu bir serüven yaşamanızı kaçınılmaz kılıyor.


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.