Instagram

PAÇALI BAYKUŞ - 14 TEMMUZ 2011

Soner Bekir ileBalık Baykuşundan sonra sıcağı sıcağına Paçalı Baykuş için Uludağ'a çıktık. Soner , Murat , Emin kuş onların elinden zor kurtulur . Üçü de Maaşallah çok şanslıdırlar .

Soner otobüs terminalinden beni aldı .Düştük Uludağ yoluna . Uludağ'daKayak alanını geçtik. Henüz Güneş batmamıştı. Arabayı park edip,yürümeye başladık. Dolandık . Fotoğraf çektim. Zaman çabucak geçiverdi. Soner alanı bir kez daha kontrol etti . Haydi Bahar abla orada dedi. önce erişkin geldi. Sonra iki genç . Paçalı Baykuşumuzu bir kaç kez izledik. Yeterli olduğuna karar vererek alandan ayrıldık! Bir Hasret daha bitmişti.

Sevgili Tuba Gözükara Bursa ' da sıcak misafirperverliği ile bizi karşıladı . Onlarda konakladım . Dost sohbeti ile gün bitti. Ertesi gün döndüm.

Daha sonra Finlandiya Kuş turumda , oldukça aydınlık Finlandiya gecesinde bir kaç kez daha Paçalı Baykuş'u görme ve hatta fotoğrafını çekme şansı bulacaktım.


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.