Instagram

VANCOUVER VE STANLEY PARK GEZİSİ

Sazi ile arabaya atlıyoruz daha önceden alınmış ferry biletimizle Tsawwessen 'e doğru yola çıkıyoruz. Biraz Vancouver gezisi biraz da parkları gezeceğiz. Şazinin yıllar önce gördüğü parklara doğru gidiyoruz. Trafik Tsawwessen den sonra çok yoğun nerdeyse İstanbul'u aratmıyor diyebiliyorum. Vancouver güzel bir şehir gerçekten .

Stanley Park çok büyük ve rahat alışverişler yapabileceğiniz bir alan . Jane de nereye gidersek gidelim mutlaka yanımıza piknik için bir sürü yiyecek veriyor. Biz de bazen başka şeyler yiyip onlarla geri döndüğümüz de olmuyor değil . Şazinin daha önce burada totemlerle fotoğrafı var sanırım . Yenilerini de çekiyoruz. Hep bildik kuşları görüyorum . Burada yeni tür yok . Dev sekoyalar görülmeye değer !

Trafiği de düşünüp ,dönüşümüzü ayarlıyoruz . Pasific Spirit Regional Parka da uğruyoruz. Buradaki mahalleler son derece şık ve güzel evlerle bezeli . Ama Robert's Bank way e giremiyoruz. Burada bazı türleri kaçırdığıma eminim . Kısmet ! Keyifli ve yorucu bir gün oldu. Torunuma , çocuklara çok güzel t-shirtler buldum. Ferry'e yetiştik ve deniz gözlemi yapmak için Swartz Bay ' a doğru yolumuzu uzatarak seçtiğimiz dönüşe geçtik. Zaten baştan planımız öyleydi .


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.