Instagram

CLOVER POINT - VICTORIA

Clover point 'tam olarak USA - Seattle'ın karşısında . Okuduğum kuş turlarında gözlem için uğranılan bir alan olduğu için ben de yolumu düşürdüm. Victoria hoş eski ve derli toplu bir şehir. Empress Hotel Muhteşem . Hiç korumasız bir Parlamento binası . Bunlar gerçekten insanları da güzelleştiriyor.Adanın da Başkenti gibi. Yolunuzu mutlaka düşürün! Şazi Saanich de bir arkadaşını ziyaret edecek. Müze ziyareti , yemek molası , Kelebek bahçesi , Butchart Garden vb. derken programımız epey dolu.

Eklemeliyim ki , Victoria ' da insanlar şık. British Columbia nın gözde şehirlerinden . öğle yemeğine gelen yaşlı hanımlar son derece şık ve güzeldi. Hava da çok güzeldi . Biraz Şazi'nin istedikleri biraz benim gün nasıl geçti anlamadık. Nanaimo'dan ilk uzun şöforlüğüm oldu . Neyse ki bir şekilde bütün adresleri tamamladık:)


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.