Instagram

PASIFIC RIM NATIONAL PARK - LONG BEACH

Balina turundan sonra ,Tofino'da biraz dolaştık .Güzel bir yemekten sonra alışveriş içinçok güzel bir dükkan bulduk. Hediyelerimizi aldıktan sonra Long Beach'a doğru yola çıktık. Pasific Rim Ulusal parkında bir anı plaketi var. Sonra Wickaninnish Inn e gittik. Restaurant ve konaklama da yapılıyor. http://www.wickinn.com/about-inn

Long Beach gerçekten muhteşem . Karşılaştırmak için ; güzelimPatara kumsalımız 12km. Long Beach 22 km. uzunluğunda bir kumsal . Okyanus da çekildiğinde çok geniş ve yürümesi keyifli bir geniş kumsal ortaya çıkıyor. Ben tabi deniz gözlemini ve kayalardaki tam tanımlayamadığım kıyı kuşlarını kaydıma ekliyordum. Allah'tan Birdingpall dan günü birlik bir kuş rehberi yarın bana ayrıca buraları gözlem için gezdirecekti. O zaman gördüğüm türlerden emin olup kesinleştirebilecektim.

Yarın George ile de bu kıyı kuşlarını görmeyi çok ümit ediyordum. Gezinin aralarına serpiştirdiğim , Kuş Gözlemcilerle olan gözlem turları gördüğüm türleri sağlamlaştırdı. O nedenle içim çok rahat.

Kıyı kuşlarının esrarı rehberim George ile ertesi gün çözüldü . Kayalar üzerinde beslenen bir çift Wandering Tattler. Ayrıca bir sürpriz daha var Spotted Sandpiper yani Benekli Düdükçün! Burada kısmet olacakmış:) Henüz Peru'da , Manu nehrinde onlarca göreceğimi bilmiyorum doğal olarak..


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.