Instagram

DÜNYANIN ULUSLARARASI PARKLARINDAN : BANFF

Dünyada görülmesi gereken Uluslararası Parklardan biri BANFF! Doğanın tam kucağında gibi olduğunuz bir yer. Kayalık Dağları.."Ranger " yani Korucu deyimi silsile ,dizi anlamından bu dağlardan türemiş. Burası başlıbaşına bir doğa şöleni.. İki gece burada konakladık. çünkü parkın çevresi çarpıcı doğal güzelliklerle dolu. Lake Louis , Lake Moraine, Johnston Canyon bunlardan bazıları. Canyonda kışın Icewalk yapılıyor.. Banff ın içinden Bow nehri geçiyor. Vermilion Lake de hemen yanıbaşında..

çevresinde meşhur dağları var. MountRundle's; Mount Castle ; Mount Three Sisters; Mount Cascade ; Mount Robson Robson Parkta.. Kaçırmayın..

Banff her mevsim keyifli bir alan . Kaplıcaları ünlü. Alışveriş ve yeme içme yerleri olarak da oldukça fazla seçeneği var. Biz de bu seçenekleri kullandık:) Eylül'e şirin bir yerli kız bebeği buldum.

Bilin bakalım bu muhteşem göldene gördüm. Yeşilbaş tabiki!Blue winged Teal tanımlayabildiğim ördeklerden...Serçelerden White Crowned Sparrow. Burada Warbler yerine nerdeyse serçe var..

http://www.brewster.ca/rocky-mountains/destinations/banff/activities/banff-gondola/#/0


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.