Instagram

YEKATERİNBURG ' A DÖNÜŞ

Eğer Almanlar susarsa , biraz uyuyacağım. Uyku tulumunda çok rahat uyuyamadım . Mumya tipli bir uyku tulumu çok sıkıcıydı.
Bazen güzellikler zorluklar olmadan görülemiyor. Yollar yağmurdan oldukça etkilenmiş. Sarsıla sarsıla gidiyoruz. Anayola çıkınca sona erecek . Yorucu bir yolculuktan sonra Otelimize varıyoruz. Otelin müdürü olan hanım bizi karşılıyor. Bana "you are hero ! " diyor. Neden bilmiyorum. Kimseye de sormuyorum daha önce bu tura hanımlar katılmadı mı diye . Sıcak bir duş ve güzel bir uyku! Yemekleri herkesin odasına göndermişler . Yemeğe inmek için tekrar giyinmeye gerek kalmadı. Nerdeyse 3 gün sabahtan akşama kadar yürüdük sayılır. Neyse kazasız belasız turu tamamlamak kısmet oldu.

Yarın yine önceki alanımıza gideceğiz . Biraz da şehirde gözlem yapacağız. Sabah da güzel bir kahvaltı. Sveta ve Vaughan yeni gelecek grubu karşılayacaklar ve ikinci bir kamp için alışveriş yapacaklar. Aslında onları dinleseydim bu turda olacak ve zerre yağmur yemeyecektim. Ne gam! Bekle beni Istanbul !


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.