Instagram

THETIS ADASI DÖNÜŞÜ ETİK YENGEÇ AVI

Hugh' a yengeç sepetlerini çekerken yardım etmek için botta kaldım. İnanılmaz bir şekilde sepetler yengeç dolmuştu . Sepetleri yükledik ve tekneye çıktık . Jane elinde iki ahşap kumpas ile bekliyordu . Yengeçleri tek tek alıp kumpasla boyunu ölçüp küçük olanları hemen okyanusa iade ediyorlardı . Kolay değil canlı bir yengeci diğer yengeçlerin arasından alıp , tek tek uğraşmak . Ama bunu harfiyen yapıyorlardı . Ülkem aklıma geldi ve ne kadar üzüldüm bilseniz. Kendi elimizle kendi doğamızı yok ediyorduk . Bu şekilde kim uğraşırdı .

Akşamı yineVesta'da nefis bir yengeç ziyafeti ve Ak Kuyruklu Kartallar ile geçirdik. Geç vakit Limana girip park ettik. Arabaya eşyaları geri taşıdık . Jane lerin evinin yolunu tuttuk . Böyle bir hafta sonu dostlar başına . Son derece mutluydum . Parmağımı unutmuştum çoktan .. Kanada doğası ile insanı etkileyen bir coğrafyada . özellikle British Columbia . İnanılmaz düzenli bir habitat göz alabildiğine Sedirler veya Göknarlar veya Huşlar .. Daha Kartpostal gibi...


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.