Instagram

SABAH OTELDE KUŞ GÖZLEMİ

Sabah , rehberimizin akşamki talimatına göre erkenden bavullarımızı lobiye bıraktık. Programa göre bugün Machu Picchu'ya gideceğiz . Dönüşte trenle direkt Cusco 'ya gideceğiz . O nedenle bavullar önceden araçla otelimize Cusco'ya götürülecek .

Kahvaltıdan sonra , otelin bahçesinde kuş gözlemine çıktık . Bizden başka bir grup kuş gözlemcisi daha vardı . Güzel bir sabah ve yepyeni kuşları müjdeliyordu .Kara sırtlı Kocabaş (Black backed Grosbeak) , Chicuango Ardıcı (Chiguanco Thrush) , Kızıl enseli Serçe (Rufous collared Sparrow) , Kül rengi Sinek Ötleğeni (Slate Throated Redstart) , Kara Fibi (Black Phoebe) , Bant kuyruklu Tohumcul (Band tailed Seedeather) , Sarı gagalı Saltator (Golden billed Saltator) ve diğerleri ..

Diana ile aklımızdaki yöresel alışverişi gerçekleştirmek üzere otelin bahçesine satış amaçlı gelmiş olan İnca hanımlarının yanına gittik. Tek sorunumuz bavullarımız gittiğinden , trenle yolculuk edeceğimiz için aldığımız herşeyi Machu Picchu'yu gezerken taşımak zorunda olmamız .


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.