Instagram

ÇÖLE DEVAM - FULVOUS BABBLERS , KÜÇÜK ÇÖL TOYGARI

Bugün yine çölün üç değişik habitatında dolandık . Sabah Moisseur's Redstart ile başlayan günümüz hemen bir sürpriz ile devam etti . Dün belki bir saatten fazla dolanıp aradığımız Fulvous Yedikardeşleri, ne mutlu ki bu sabah kalabalık bir sürü halinde ortaya çıktı . Yine çöl ötleğeni , İbibik Toygarı , Küçük çöl ve Tekla Toygarları , çöl kulaklı toygarı , Kara Karınlı Bağırtlak sürüsü ,Bıyıklı Doğan üstelik avıyla , Brown necked Raven ler ; Boz , Kızılca , Ak kuyruklu ve çöl Kuyrukkakanlarına doyduk ! İngilizler için çok kıymetli bir tür daha eklendi bugün ; Küçük Alamecekler !İlk grubu görmek yine bana kısmet oldu . Onları aramak için grup 20 m. aralıkla yayıldı , başladık yürümeye . Şans bana güldü ne yapalım :)

Bugün çok yorulduk . Yorgunluklarımıza değdi tabi. Akşama şarkılarla bizi başka bir otelde karşılayacaklar . Açık büfe nefis bir akşam yemeği ve şık bir otel bizi bekliyor. Auberge Kasbah Derkaoua da kalacağız.


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.