Instagram

IŞIK GÜNER Bitki Çizim Kursu I - 2013 Ocak-Şubat-Mart

Resim çalışmayı 1980 yılları sonrası her zamangerçekleştirmeye çalıştım. Bağdat Caddesinde açılan Resim Kurslarına kaydolsam da devamını iş-güç derken getiremedim. Ünlü ressamların kitaplarını alarak,acaba tarzım nasıl olurdu diye hayallere dalardım. Sonradan biriktirdiğim bu kitapları herhalde resim yapamayacağım diyerek dağıttım. 1994 den sonra Doğayı tanıma tutkum ile 2009 yılında duyduğum Bilimsel Bitki ressamlığı kursları birleşti .Böylece Resim dalında aradığım tarz, tam olarak Bilimsel Bitki Ressamlığında açığa çıktı. Hem bitkileri çizerken daha iyi tanıyacaktım;hem de Doğayı okuyup- yazacaktım!!

Zarzor zaman yarattığım 2013'tesevgili Işık Güner Hocamın Kursları'na ve sonra 2014 sevgili Hülya Korkmaz Hocamın kurslarına katıldım. Devam ediyorum..Burada samimi olarak çizimlerimdeki yanlış ve doğrularla sonucun nereye doğru gittiğini birlikte görmeyi amaçladım:) Umarım Doğa'ya ve çok değerli hocalarımalayık bir Bilimsel Bitki ressamı olabilirim.

Bu konuda çok heyecanlıyım! Hocalarıma minnettarım!


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.