Instagram

RÜYA

Sevgili arkadaşlar ;
Yazmadan geçemeyeceğim.Tamamiyle aklım başımda Bir çok insanda olduğu gibi bir konuya yoğunlaştığınız zaman veya öğrenirken demek daha doğru olacak onunla ilgili rüyalar görülebiliyor.Kuşlara olan ilgim yoğunlaştığından beri küçük güzel kuşlar falan görüyordum ama netleşmiyordu.

Rüyada görülenlerin şahitleri yok ama gördüğüm şöyle:
Son derece güzel bir sulak alanda bir asır önceki durumunda olabilir.çünkü su ve hava tertemiz.Yeşil su bitkileri var.Hava açık İri uzun bacaklı kuşlar var.önce iki tane görüyorum.Benim olduğum tarafa doğru dönüyorlar.Uzun aşağı doğru kıvrılan gagaları olduğunu görüyorum.Kanatları pırıl pırıl parlıyor.Kanatları üstte açık bordomsu ve koyu yeşil renkleri ile pırıl pırıl.Bileklerine kadar suyun içindeler. Sonra farkediyorum ki çok kalabalıklar .Bir sürü...O denli güzel canlı bir tablo ki
Uyandığımda heyecanla kitapta böyle bir gaga hatırladığımı düşünerek baktım.Kahverengi bir renk hatırlamıyorum.Bacaklarının rengini de bilmiyorum ama kafaları kel değildi .çok iyi hatırlıyorum .çeltikçi kuşları bunlar. Ne alaka o kadar kuşun arasından neden bu kuşlar gerçekten bilmiyorum..


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.