Instagram

KEYİFLİ BİR ÖĞRENCİLİK

Kendimi bildim bileli sürekli öğrenmenin içinde kendimi buldum. En keyif aldığım anlar yeni yeni şeyler öğrendiğim anlar oldu. Çok sevgili Çocuklarım veTorunlarım , kaybedilen ve kazanılan Dostluklar önceki ve sonraki öğrenmeleri bana sundular.


Kitap okumaya olan açlığım ise hiç tükenmedi..Lisede çok şükür ki evindeki kitaplığını öğrencilerine açan bir Türkçe Öğretmenim oldu. Sedat Hocamı hiç unutmadım. Harika bir İlkokul Öğretmenim sevgili Gülsüm Gökdelen Matematiğimin temellerini çok güçlü attı. Sonra Cazibe Hanım köklenmesini sağladı. Beni çok seven Namia Hanım, Coğrafyayı bana çok sağlam yakalattı. Tabiat Bilgisi dersim ise en sevdiğim derslerden biri olarak , öğretmenlerimin de üzerinde bir iz bıraktı. Özellikle yazdığım ,söylem olarak da artık çocukluğumdan kalma satırlar , günümüzde her birimde ortaya çıkan ; en yakın tarihini bile silerek var olacağını düşünenlere .


Bakıyorum da yaşamımın adımlarıda bu sevgilerle atılmış. Matematik sevgim , mesleğimi ; Coğrafya ve Tabiat sevgim ise sonsuz bir öğrenmenin arkadaşlığını verdi . Elbette Doğadan , durmadan vesoluksuz öğreniyorum.


Yaşamım tutkulu, renkli , uzun, keyifli bir öğrencilik.. desem de ; sevinerek eklemek isterim ki ; hobi olarak kazandığım bunca bilgi ve deneyim , her zaman Doğa için , geri dönüp aktaracağım katkı sunan paylaşımlar ve adresler buldu.


www.baharca.com sitesinde bulunan tüm yazılar, belgeler, listeler ve fotoğrafların tümünün kullanım hakkı Bahar Bilgen'e aittir. 2. şahıslar tarafından kopya edilemez, kullanılamaz ve izinsiz kaynak gösterilemez. Her hakkı saklıdır.